Portes blindades a Barcelona

Cerrajeros 24 horas en Barcelona, Serrallers 24 horas en Barcelona, Locksmith en Barcelona
Serrallers La Clau Màgica - Portes blindades a Barcelona

A Serrallers Barcelona La Clau Màgica, oferim seguretat en tots els sentits.

 

Una porta blindada compta amb diversos elements que la fan especial, com per exemple, les fulles de la porta que són massisses i estan reforçades amb lames (també anomenades costelles).

 

Quant al pany d'una porta blindada també hi ha diferències, algunes poden tenir un tancament geomètric (protegides amb un cilindre d'acer cimentat), i altres poden tenir panys intel·ligents i amb tancaments multipunts. Per això, per obrir una porta blindada és necessari un equip especialitzat que disposi d'eines tècniques com les que disposem a Serrallers Barcelona La Clau Màgica.

 

El nostre servei de reparacions urgents les 24 hores del dia sobre qualsevol contratemps en la seva llar o empresa. Si té qualsevol problema, truqui'ns, som especialistes en la reparació de qualsevol tancament deseguretat.

 

La nostra oferta en portes blindades inclou la instal·lació de 2 plaques d'acer de 0,8 mm cadascuna a cada costat de la porta, i després, triï com decorar-la. A més també pot triar el pany per augmentar la seva seguretat i el disseny que acompanyi la decoració de la seva porta. Perquè la seguretat no està renyida amb l'estètica.

 

Estigui còmode a casa!

 

La nostra metodologia de treball és simple,  concertem una cita amb vostè, ens desplacem gratuïtament al seu domicili, prenem les mesures necessàries i inspeccionem el millor lloc per col·locar-les. Realitzem el pressupost sense cap compromís, vostè decideix !.