PERSIANES 24 HORES A BARCELONA

Cerrajeros 24 horas en Barcelona, Serrallers 24 horas en Barcelona, Locksmith en Barcelona
Serrallers La Clau Màgica - Persianes 24 hores a Barcelona

A Serrallers Barcelona La Clau Màgica, realitzem l´ instal·lació, reparació i motorització de qualsevol tipus de persianes i automatismes.

Persianes domèstiques

Alguns dels problemes més comuns són, el trencament de cordes de persianes o el enganxat de les lames de la persiana.

 

El nostre equip de professionals es desplaçaran fins al seu domicili i li faran un pressupost sense cap compromís. Ja sigui perquè té una urgència, o amb una cita prèvia, els nostres tècnics li oferiran l'opció més encertada perquè la seva reparació o instal·lació sigui la més econòmica possible.

 

 

A Serrallers Barcelona La Clau Màgica, també realitzem la motorització de la seva persiana domèstica per a més comoditat. Disposem de tots els models i tots els colors perquè així triï si ho vol amb botonera o comandament a distància. Consulteu-nos !.

Persianes comercials

Comptem amb els millors professionals per a la seguretat del seu negoci. La nostra gran experiència per realitzar un treball ràpid, eficaç i de qualitat, fa que tinguem els preus més competitius del mercat.

 

Ja sigui tant per a l´instal·lació d'una persiana, com per a la reparació o substitució.

 

Sabem l´importància que té la seguretat per a vostè en el seu negoci, per això, cuidem fins l'últim detall quan col·loquem qualsevol tipus de persiana.

Instal·lació, muntatge i arranjament de motors

Som especialistes en automatitzar i motoritzar portes basculants, persianes comercials, persianes domèstiques i fins i tot la porta d'accés a la seva comunitat.


  • Instal·lem, substituïm i arreglem motors per als pàrquings, així vostè no haurà de baixar-se a obrir.