OBERTURA  I INSTALACIÓ DE CAIXES FORTES 24 HORES A BARCELONA

Cerrajeros 24 horas en Barcelona, Serrallers 24 horas en Barcelona, Locksmith en Barcelona
Serrallers La Clau Màgica- Obertura i instal·lació de caixes fortes 24 hores a Barcelona
Per obrir una caixa forta podem assegurar que no val qualsevol manyà.
 
Si té problemes amb la seva caixa forta i vol que l'obrin d'una forma ràpida i professional, nosaltres sabem bé com fer-ho !. Podem obrir qualsevol caixa forta a Barcelona i província.
 
A més, si ho desitja, podem deixar la seva caixa forta com a nova. A Serrallers Barcelona La Clau Màgica  treballem amb totes les marques, tant per la seva obertura, com per la seva instal·lació. (FERRIMAX, FAC, BTV, ARFE, FICHET, OLLÉ, SOLER, etc.)
 
A l'hora d'instal·lar una caixa forta és important decidir-se per una caixa forta professional o una caixa forta domèstica.

           Caixa forta professional

Les caixes fortes professionals estan especialment destinades per a la seva empresa. Són caixes fortes de grau III. Aquestes caixes fortes realitzen la funció de cambra cuirassada, ja que al seu interior, disposen d'altres 2 caixes de grau III per a la custòdia de qualsevol pertinença de valor que disposi. Podem dir, que aquestes caixes fortes homologades són la màxima seguretat per les seves pertinences més preuades.

           Caixa forta domèstica

Les caixes fortes domèstiques són perfectes per a la seva llar, oficina i habitacions d'hotel. Aquestes caixes són de fàcil instal·lació, i per descomptat, en Serrallers Barcelona La Clau Màgica disposem d'una àmplia gamma de caixes fortes domèstiques perquè vostè estigui sempre tranquil.