Mestrejaments 24 hores a Barcelona

Cerrajeros 24 horas en Barcelona, Serrallers 24 horas en Barcelona, Locksmith en Barcelona
Serrallers La Clau Màgica - Mestrejaments 24 hores a Barcelona.

A Serrallers Barcelona La Clau Màgica ens encarreguem d'oferir sempre la major seguretat i comoditat.

 

Realitzem un estudi i assessorem als nostres clients per assegurar-nos del que més s'ajusta a cada necessitat, ja sigui amb un Mestrejament de panys tradicional o amb sistemes modernitzats de controls d'accessos electrònics, com poden ser: teclats numèrics, dactilars, facials, targetes , etc.

 

Entenem el mestrejament com la "racionalització jerarquitzada de l'ús de claus".

Podem adoptar aquest terme quan podem obrir el mateix cilindre amb claus diferents, o una clau polivalent capaç d'obrir diversos cilindres.

 

Aquests són els tipus més comuns de mestrejaments:

 

* Mestrejament senzill.

Aquest tipus de amaestraments s'usa en xalets, pavellons, escoles, així com en petits edificis d'oficines i locals industrials de certa importància.

 

* Jerarquitzades.

Aquest tipus de amaestraments es caracteritza per tenir diversos grups formats per un nombre determinat de portes obertes amb la seva clau pròpia, una submaestra de grup i una mestra que obre tots els grups de portes. Un exemple per això, són els petits hotels, en els quals els grups estan formats per les habitacions d'una mateixa planta, i hi ha una clau submaestra per cada planta i una clau mestra que obre totes les habitacions de l'edifici i la resta de serveis.

 

* Instal·lació de tancaments tipus portal.

Els edificis en comunitat i urbanitzacions tenen diverses portes accessibles per a tots els residents (entrada al portal, cancel·la, ascensor, garatge, pista poliesportiva, trasters, etc.). Cada veí pot obrir aquestes portes amb la mateixa clau que només obre el seu habitatge. Existeixen 2 opcions: - Aquesta sola i única clau serveix també per a qualsevol altre pany del seu ús privatiu. - Creant claus pròpies dels accessos, podem realitzar el seu control particular com per exemple l'ús de places de garatge llogades.

 

* Instal·lació amb clau mestra creuada.

Aquest tipus de mestrejaments estan especialment destinats a les grans empreses, on les responsabilitats de cada empleat estan ben definides. Aquesta instal·lació resol els problemes de tancament més diversos i complexos. Trobem aquest sistema perquè una sola clau obri totes les portes, una porta determinada, totes les portes d'un determinat departament, les portes de tots els passadissos, tots els despatxos, només un despatx, etc. En definitiva, el que vostè desitgi que obri.

Tot això és possible gràcies a aquest sistema tan particular que ens permet l'encreuament de combinacions, de manera que cada porta pugui ser oberta com desitgin.