Serrallers 24h Barcelona La Clau Màgica

Telèfon atenció al client

605 343 050


Sabem que l'important és poder comptar amb un manyà de confiança en qualsevol situació, també sabem l´Importància de poder comptar amb algú que ens assessori correctament.
 
A Serrallers Barcelona La Clau Màgica,  sabem que tot això és molt important, igual que sabem, que els preus han de ser econòmics, per a què una badada no es converteixi en un malsony.

 

A més d'això, en Serrallers 24 hores La Clau Màgica,  treballem amb totes les marques de panys  i bombins del mercat.
Cerrajeros 24 horas en Barcelona

¿T'has deixat les claus dins de casa?

¿T'han robat les claus?

Serveis d'urgències 24h


Serrallers 24 hores a Barcelona

En Serrallers 24 hores La Clau Màgica portem més de 15 anys donant  servei de serralleria en tota la província de Barcelona. Comptem amb els millors professionals, així aconseguim resultats immillorables amb absoluta garantia. En Serrallers La Clau oferim la millor qualitat i els preus més econòmics. 

 

Comptem amb especialistes per a tot tipus de serveis de serralleria, com ara, obertura de portes, canvis de panys, obertura i instal·lació de caixes fortes, ensinistraments, persianes, automatismes, portes blindades, seguretat en cristalls, serrallers per a comunitats, etc.

 

Les nostres principals referències les podem trobar a:  Barcelona (L'Hospitalet De LlobregatBadalonaSanta Coloma De GramanetSant Adria Del Besos),   del Maresme (AlellaArenys De Mar), El Vallès Occidental(Badia Del VallèsSant Cugat Del VallèsTerrassa), del Baix Llobregat (Castelldefelsel Prat de LlobregatEsplugues De Llobregat), El GarrafVallès Oriental, etc.

SERVEIS:

  • Serveis de serralleria: El nostre equip de professionals s'encarregaran de tot el necessari per a qualsevol servei de serralleria a Barcelona. Seveis d'urgència les 24 hores al dia.
  • Obertura de portes: C errajeros de confiança per realitzar l'obertura de la seva porta a la província de Barcelona. Servei ràpid, econòmic i eficaç. 
  • Canvis de panys: Els millors professionals a tota la  província de Barcelona  per  canviar o instal·lar les seves panys,  bombins,  dispositius de seguretat,  cadenats, combinació de gorges, etc.
  • Obertura i instal·lació de caixes fortes:  Si té  problemes  amb la seva  caixa forta  i vol que l'obrin d'una forma ràpida i professional, nosaltres sabem bé com fer-ho !. Podem  obrir qualsevol caixa forta  a Barcelona o província.
  • Amaestraments: Ensinistrament de panys tradicional o amb sistemes modernitzats de controls d'accessos electrònics, com poden ser: teclats numèrics, dactilars, facials, targetes, etc.
  • Persianes: En Serrallers La Clau Màgica  realitzem la instal·lació, reparació i motorització de tot tipus de persianes.
  • Automatismes i accés de minusvàlids: Instal·lem, substituïm i arreglem els accessos per als vianants a la seva comunitat o negoci.
  • Portes blindades: Oferim la millor seguretat en portes blindades. Ens desplacem gratuïtament al seu domicili.
  • Seguretat en cristalls: Protegiu la vostra vidre contra ratllades o contra vandalismes.
  • Serrallers per comunitats: Serrallers professionals i econòmics per a comunitats i administradors en tota la província de Barcelona.